Ben je jonger dan 40 en wil je nieuwe mensen leren kennen? Zit het ondernemerschap in jou of wil je kansen krijgen om dit te ontwikkelen? Hou je er wel van om met gelijkgezinden van gedachten te wisselen en wie weet paden te effenen voor een toekomstige professionele samenwerking? Word dan nu lid van de actiefste vereniging van Vlaanderen!
Waarom lid worden?
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan tal van projecten. JCI Mechelen organiseert elk jaar opnieuw interessante en ambitieuze projecten. Als lid krijg je de kans om hier actief deel van uit te maken.
  • Toegang tot tal van professionele trainingen tegen spotprijzen. JCI Vlaanderen heeft een eigen trainingsinstituut “TIF” (Training Institute Flanders) waar zowel eigen leden als externe professionele trainers (fellows) zich engageren om trainingen te geven binnen JCI. Deze trainingen zijn steeds van een zeer hoog niveau en kosten slechts een fractie van wat ze kosten op de bedrijfsmarkt.
  • Toegang tot een internationaal netwerk. In Belgïe alleen al zijn er meer dan 1000 leden. Op geregelde tijdstippen worden evenementen en congressen georganiseerd waar je kennis kan maken met al deze leden uit binnen- en buitenland. Deel uitmaken van een toffe bende: naast al het serieuze is er ook voldoende ruimte voor ontspanningsactiviteiten!
Hoe kom je erbij?
Wil je graag eens kennismaken? Kom gerust eens langs op één van onze activiteiten. Je bent ook steeds welkom op ons maandelijks Open Forum na een seintje. Na kennismakeing, start Je JCI carrière als kandidaat-lid. Tijdens deze periode leg je een inlooptraject af je samen met je toegewezen peter of meter bekijken of er een match is tussen JCI en jou. Na afloop van deze 'stage' beslist het bestuur of je in aanmerking komt als trots JCI lid. Neem gerust contact op. Je vindt alle nodige details op de contact pagina.

Contact:

 JCI Mechelen vzw
Onze-Lieve-Vrouwestraat 85, 2800 Mechelen

 hello (@) jcimechelen.be