Award Luc Van Dessel 2017 (update)

Het is bijna zover: binnen één week wordt de Mechelse Award Luc Van Dessel uitgereikt aan een verdienstelijk lid uit het district Antwerpen. Deze keer geen klassieke lauwering meer op een districtsforum, maar wel op een geheel eigentijdse manier, gebruik makende van onze social media. Vanaf zondagavond lichten we dagelijks een tipje van de sluier op onze facebook pagina. 

JCI Starterscafé komt terug naar Mechelen

De derde editie van deze succesvolle “joint-venture” tussen de JCI afdelingen van Mechelen, Antwerpen, Lier en Heist-op-den-Berg wordt eind maart 2018 opnieuw georganiseerd in Mechelen. Na de eerste aflevering in 2016 in Kasteel Tivoli en de passage langs het stadion van Lierse in 2017 zetten ook nu weer tal van partners zoals Stad Mechelen, Voka en VDAB hun schouders onder dit gesmaakte JCI initiatief. Uiteraard wordt het starterscafé 3.0 opgezet onder de paraplu van ons Mechels “Without Limits” thema waarbij we focussen op student-entrepreneurs...Meer nieuws volgt.

JCI Mechelen valt in de prijzen

National award interlocal cooperation

Op de nationale conventie van JCI te Gent, vallen elk jaar de beste projecten binnen JCI in de prijzen. Dit jaar mocht ook het Starterscafé zich onder de gelukkigen prijzen. Met ruim 740 aanwezigen was het congres in Gent onder de benaming #TomorrowGent afgelopen weekend the place to be voor Belgische Jaycees en sympathisanten.

Contact:

 JCI Mechelen vzw
Onze-Lieve-Vrouwestraat 85, 2800 Mechelen

 hello (@) jcimechelen.be