Nieuws

JCI Mechelen valt in de prijzen

Op de nationale conventie van JCI te Gent, vallen elk jaar de beste projecten binnen JCI in de prijzen. Dit jaar mocht ook het Starterscafé zich onder de gelukkigen prijzen. Met ruim 740 aanwezigen was het congres in Gent onder de benaming #TomorrowGent afgelopen weekend the place to be voor Belgische Jaycees en sympathisanten.

Op de nationale conventie van JCI - dit jaar te Gent - vallen elk jaar de beste projecten binnen JCI in de prijzen. Dit jaar mocht ook het Starterscafé zich onder de gelukkigen prijzen. Met ruim 740 aanwezigen was het congres in Gent onder de benaming #TomorrowGent afgelopen weekend the place to be voor Belgische Jaycees en sympathisanten.

Het Starterscafé, dat samen werd georganiseerd met JCI Antwerpen, Lier en Gheel-en-Thals viel in de prijzen in de categorie “Best inter-organization collaboration” onder het oog van meer dan 700 toeshouwers in Gent afgelopen weekend.

“Wij zijn in de wolken met deze erkenning van de tweede editie van het Starterscafé. Het is een uniek concept en de samenwerking tussen de afdelingen kent uiteraard zijn uitdagingen, maar het is bovenal een verrijkende ervaring” klinkt het bij JCI Mechelen. Er zijn ondertussen volop gesprekken aan de gang om een derde editie van dit succesvolle evenement te organiseren waar jonge of toekomstige starters alle informatie kunnen verzamelen om zelfstandig te ondernemen.

JCI Mechelen wil ook dit werkingsjaar tal van nieuwe projecten organiseren voor een door jonge ondernemende mensen. “Niet alleen willen we een derde editie van het Starterscafé organiseren, onze leden hebben tal van nieuwe ideeën die we momenteel aan het uitwerken zijn. Wij hebben onszelf voor een uitdaging gestelt dit jaar, en we gaan bewijzen dat ook na de 40ste verjaardag van JCI Mechelen we nog veel in petto hebben“ zeggen ze bij JCI Mechelen.

Wil je graag kennismaken met JCI en haar projecten, neem gerust contact met ons op of volg JCI Mechelen op Facebook om op de hoogte te blijven.

Contact:

 JCI Mechelen vzw
Onze-Lieve-Vrouwestraat 85, 2800 Mechelen

 hello (@) jcimechelen.be